sestdiena, 2012. gada 28. janvāris

Vardes ziemā guļ.

Ārā ir ziema. Man salst kājas. Minkai atsalušas ķepiņas, bet Kniepiņa solijās sasildīt ar siltu tēju. Cerams, ka nenoplaucēs.

Kuņģis šķiet nemierīgs, baumo, ka drīz piemetīšoties verbālā ziemas caureja. Tā atšķiras no pavasara caurejas ar pavisam vienkāršu faktu, tas sasalst.
Bet tad jau labāk, kā teica Rowa, radošais aicietējums. Redz, ko nodara cilvēkiem ziema.
Drīz sola -30 grādu aukstumu. Diez, kas tad notiks. Minka saka, ka viņu nevarēšot izvilkt ārā ne par ko. Izskrēpēšot apmetumu, bet neiešot. Kniepiņa gan smagi pūš, apzinoties, ka BioFAK viņai atlaides nedos. Skumji, ka nelaimīgajiem studentiņiem nedod atlaides. Un viņiem nedod sedziņas un tējiņas, turklāt kojas ir pataloģiski auksas, jo vienmēr kāds aizmirst aizvērt logu. It īpaši dušās. Runā, ka tur šādā temperatūrā no krāna uzreiz lien ledus.

Galvenais, ja jums aizsalst labieriecības, atcerieties. NEIZMANTOJIET BISI! Tas novedīs tikai pie tā, ka varēsiet atcerēties laikus vairāk kā 10gadus atpakaļ, kad tādi caurumi bija atrodami katrā sevi cienošā un necienošā dzelzsceļa stacijā. Jau pa gabalu var just, kur atrodama stacija.

Teorētiski, laikam būtu jāmin kas par to, ka ir ziema, sniegs beidzot ir uzsnidzis. Bet redz kā notiek, auksti, tad atceramies to, kas ir siltāks.
Vispār brīnos, kā maziem sunīšiem šādā laikā neatsalst kuņģis. Nu vēders pa zemi velkas. asarā tad vēl tā, dubļi, bet tiek jau ir labāki, nekā aukstums, slapjums. Un ienākot iekšā vēl visādi brīnumi atrodas. Zemes paliekas, kāda cita suņa ekskrements, un visādi citādi zemes brīnumi.

Bites arī ziemā guļ, ja vien pie viņam nelien riebīgs bomzis necenšas viņam atņemt medu, kā rezultātā viņās iztraucē. viņas mirst varoņa nāvē, bet es ceru, ka viņš tika nodzelts līdz baltām pelītēm, tad manas asaras par mirušajiem kukaiņiem ir atriebtas.

1 komentārs:

  1. Paldies, ka parādījāt, kā nokļūt dzelzsceļa stacijā. Vairs nebūs nekādu problēmu. :))) -rina&luuna

    AtbildētDzēst